Netistä talteen napattu ohje. Turhan liian makea kuorute!
Tässä pääsi SLY:ltä saatu cup-mittasetti käyttöön! :)
5 valkuaista
3/4 cup maustamatonta jugurttia (hapanmaitotuotetta)
2 sitruunan kuoriraaste
3/4 cup voita
1 3/4 cup sokeria
2 1/2 cup vehnäjauhoja
1rkl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
Sekoita 1/4cup jugurttia ja valkuaiset sekä sitruunan kuoriraaste ja mehu. Vaahdota toisessa kulhossa voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi valkuaismassa ja loppu jugurtti.
Jaa vuokiin ja paista 175 asteessa keskiritilätasolla 15-20min. Jäähdytä.
1 cup voita
4 cup tomusokeria
1 sitruunan kuoriraaste ja mehu
2rkl kermaa
Vaahdota pehmeä voi vaaleaksi, lisää tomusokeri, mausta sitruunalla, lisää tarvittaessa kermaa. Pursota kakkujen päälle.
Tässä pääsi SLY:ltä saatu cup-mittasetti käyttöön! :)
5 valkuaista
3/4 cup maustamatonta jugurttia (hapanmaitotuotetta)
2 sitruunan kuoriraaste
3/4 cup voita
1 3/4 cup sokeria
2 1/2 cup vehnäjauhoja
1rkl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
Sekoita 1/4cup jugurttia ja valkuaiset sekä sitruunan kuoriraaste ja mehu. Vaahdota toisessa kulhossa voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi valkuaismassa ja loppu jugurtti.
Jaa vuokiin ja paista 175 asteessa keskiritilätasolla 15-20min. Jäähdytä.
1 cup voita
4 cup tomusokeria
1 sitruunan kuoriraaste ja mehu
2rkl kermaa
Vaahdota pehmeä voi vaaleaksi, lisää tomusokeri, mausta sitruunalla, lisää tarvittaessa kermaa. Pursota kakkujen päälle.
Ihania kuvia olet ottanut leipomuksista =) Kuorrute kuulostaa kyllä makealta kun sokerin määrää vertaa muihin aineisiin
VastaaPoistaJoo, oishan tuon voinu etukäteen lukea tuon ohjeen :D muttei mulla edes ollu tuota määrää tomusokeria kaapissa joten jäi vähemmäksi. Silti oli makeaa.
VastaaPoista