keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Brigadeirot

Näiden herkkujen siivin pääsimme makumakalle Brasiliaan (SLY-juttu), jossa näitä pieniä suklaisia tryffeleitä nautitaan juhlassa kuin juhlassa. Ja juhla oli täälläkin kun pääsivät maistelemaan (tuhoamaan koko erän).

Osaan valmiita palleroita työnsin sisään paahdetun hasselpähkinän.


3rkl kaakaojauhetta
1rkl voita
1 tlk kondensoitua maitoa

Mittaa ainekset kattilaan ja keittele (puulastalla sekoittelin pohjia myöten lähes koko ajan) keskilämmöllä noin 10 minuuttia tai kunnes seos on paksuuntunut. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä. Kaadoin leivinpaperille ja levitin parin sentin levyksi. Pyörittele jäähtyneestä massasta haluamasi kokoisia palleroita.
Brigadeirot voit syödä sellaisenaan, pyöritellä kaakaojauhossa, strösselissä, kookoshiutaleissa...
Syö heti tai nosta jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
































6 kommenttia:

  1. Ihania ja mitkä makuhermoja kutkuttavat kuvat! Kiitos, kun jaoit tämän reseptin!

    VastaaPoista
  2. Todella upeasti onnistuneita ja tuo hasselpähkinä oli aivan loistava idea!
    -Sly:si

    VastaaPoista
  3. oi mitä herkkuja olet tehnyt, pitää laittaa korvan taakse tämä =)

    VastaaPoista
  4. Kiitos herkullisesta ohjeesta! Näitä vois testata :P

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!! :)