4-vuotta!

(Ite tehty vanilijasokeri: Tiiviiseen purkkiin pussillinen sokeria ja vanilijatanko tai kaks!! Helppoa!)


Vähän into hiipu koko blogi-hommaan vuodatuksen kämmäilyjen jälkeen ja tämä bloggeri ei vielä tunnu ihan omalta vaikka helppo onki käyttää!

Mutta neljä vuotta on kuitenki monia kertoja kuukaudessa nyt vuodatettu. Leipominen on yhtä mukavaa kuin ennenki, joku iso leivontatarvikkeien hamstraamisbuumi kuitenki on menny ohi, onneksi.
3. marraskuuta oli ensimmäinen juttu vuodatettu (aiheesta isäntä 30v.) ja jokaisen vuosipäivän kunniaksi on tainnu olla arvonta pystyssä.
Nyt ois taas sen aika, vähän myöhässä kyllä.
Jos tänne enään ketään edes eksyy, niin kommentoikaa alle, sillä pääsee mukaan!


Arvaako joku, missä  ylläoleva kuva on otettu?

JA sanoa saa myös blogin ulkoasusta (onko teksti hankala lukea jne), en oo kauhiasti vielä jaksanu sitä miettiä! 

Kommentit

 1. Olen seurannut blogiasi muutaman vuoden verran ja aina löytyy jotain mitä pitää itsekin päästä kokeilemaan. =) Kiitos innostuksesta ja hyvästä blogista.
  -Jossu-

  VastaaPoista
 2. Bloggeriin tottuu! Tuo etuosan kuva on ehkä vähän liian suuri? Tai joutuu scrollailemaan aika pitkälle, että näkee muuta. Pienemmällä ruudulla vähän tylsä. Myöski kannattaa huomioida kuvien leveys. Nyt tuo koskikuva on menee yli reunuksen. Mutta pienten mutkien jälkeen varmasti kaikki löytää paikkansa! Onnea 4v blogi!

  VastaaPoista
 3. Ihana, että taas bloggailet ja teet ihanuuksia ! Bannerissa hauska blogisi nimi hukkuu mustaan, muuten selkeää luettavaa - antoisaa jatkoa blogitaipaleelle !

  Turhan kauan hiiri on ollut pois Suomen upeista maisemista. Hepo- tai Jyrävänköngäs puhtaana arvauksena :D

  VastaaPoista
 4. Ei aavistustakaan mistä päin kuva on otettu...aika jylhät maisemat.
  Blogin ulkoasu ihan mukava.Odotellaan uusia "juttuja".

  pikkeliini@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Heips!
  Pidemmän aikaa olen blogiasi seuraillut ja tasaisin väliajoin olen myös täällä blogspotin blogissa käynyt. Joitain reseptejäkin olen kokeillut.
  Ei muuta kuin onnea 4-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 6. Oliskohan kuva otettu Kuusamosta? :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä blogiasi tulee seurailtua edelleen yhtä tiiviisti kuin ennenkin :) Harmillista tuo vuodatuksen mokailu, mutta tsemppiä nyt vaan uuden blogin kanssa, hienolta tämä ainakin vaikuttaa! Niin ja onnittelut 4-vuotiaalle :)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut 4-vuotiaalle! Täältähän mie sinut taas löysin. :) Oiskohan tuo kuva Kiutakönkäältä? (silkkaa arvausta...)

  VastaaPoista
 9. Täytyypi linkittää, kyllä sitä tottuu tähänkin. Onnittelut! ;)

  VastaaPoista
 10. Muuten tosi hyvä tää uus, mutta mun silmää ei oikein miellytä tämä tumma ja synkkä ulkoasu. :) Onnea nelivuotiaalle - olet jo kauan jaksanut tätäkin puuhaa!

  pppusu@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Olen jo kerran kommentoinut tänne, mutta ei sitä täällä näy. Osallistun arvontaan yhdellä kupongilla ;) Onnea neljävuotiaalle! Qsamosta taitaapi kuva olla!

  VastaaPoista
 12. Minäkin kuvittelin jo kemmentoineeni, mutta ei näemmä näy mun viestiä. Onnea pitkään jatkuneen blogisi johdosta!

  Harmaa väri on sinällään ihan ok, mutta kaipaisi rinnalleen jotain piristävää väriä jottei ulkoasu olisi turhan synkkä. Eikös sulla ollutkin tuossa bannerissa joku herkullisen näköinen leivonnainen, vai muistanko ihan väärin?

  noffeli1@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Oikein paljon onnea neljävuotiaalle! :) Mukaan myös :)

  VastaaPoista
 14. Täällä käyn myös katsastamassa kun tekee mieli oikein hyvää. Kiitos ohjeista. ps. en osaa sanoa mistä kuva on mut kaenista :)

  t. äityli

  VastaaPoista
 15. Onnea paljon 4-vuotiaalle blogillesi. Monen kohdalla iso harmitus tuo vuodatuksen moka. :/ Mutta onnea uuteen ja tulevaan. :)
  Blogipohjalla voisi olla jtn kuvioita tai bannerissa joku herkkukuva.. Nyt ei oikein tiedä millaiseen blogiin tulee kun on kuvaton banneri ja tausta. Mutta toki näinkin on ok, ja postauksistahan leivonnaisia löytyy. :)

  classique_@suomi24.fi

  VastaaPoista
 16. Ei mitään käsitystä missä kuva otettu.... Hieno on blogisi ja arvonnassa siis mukana!

  VastaaPoista
 17. Onnea 4-vuotiaalle! Mukana arvonnassa :)
  Veikkaisin että kuva on otettu pohjoisessa päin, maisemista ja kasvillisuudesta päätellen...hienot on maisemat.

  minnapo1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 18. Pohjoisesta on selvästi kuva otettu!
  Onnea 4-vuotiaalle...:)
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 19. Vielä taitaa ehtiä mukaan arvontaan..? :) Sylin täydeltä onnea nelivuotiaalle, se on jo kunnioitettava ikä täällä blogimaailmassa! Minäkin olisin veikannut, että kuva on napsaistu jossakin Kuusamon suunnalla. Komeat maisemat!

  VastaaPoista
 20. Messissä ollaan make

  VastaaPoista
 21. Löysin blogisi tänään ja innostuin käymään kaikki vanhatkin postaukset läpi, on tässä jo hetki istuttu :) Ilahdutti tuo kuva kun omista kesämaisemista se selvästi on, Auttinkönkäältä eikö? Siksi piti vanhempaankin postaukseen kommentoida- ikävä on jo tuonnekin.

  VastaaPoista
 22. Hei mukava että viihdyit Anonyymi täällä :) Ja Auttinkönkäällähän tämä, pysähdyttiin viimesyksynä ihailemaan maisemia ja kierrettiin lenkki, on mahtava paikka!! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!! :)