Mansikka-vanilijakakku


Tämän postauksen kadonnut kuva korvautui myöhemmin tehdyn kakun kuvalla, samanlaisella.Tämä on feikkikakku jos joku! :D Mutta todellakin maistuva!!

Pohja
Valmis torttupohja

Kostutus
Vanilijamaito

Päälle
Vanilijakastike
Mansikoita
Kermavaahtoa +tomusokeria

Nosta pohja tarjoiluvadille, kostuta noin desillä vanilijalla maustetulla maidolla.
Valmista vanilijakastike n. puoleen nestemäärään (ite tein 2dl tankkimaitoa) mitä ohjeessa neuvotaan. Anna kastikkeen tekeytyä hetken aikaa jääkaapissa.

Levitä jähmettynyt kastike pohjan päälle, pilko mansikat ja levitä kastikkeen päälle. Vaahdota kerma, mausta tomusokerilla ja levitä marjojen päälle. Jos mansikoita jäi, koristele niillä. Pengoin pakkasesta vadelmia tähän päälle.  Ja sihtasin tomusokeria!


Marketista ostetut espanjalaiset mansikat ei ihan vastaa makuelämykseltään suomalaisia kesämansikoita... Pilkkoessani niitä tuntui aivan samalta kuin olisin pilkkonut omenaa! Kovuus ja karheus oli samaa luokkaa yes Mutta kerman ja vanilijakastikkeen seassa torttupohjan päällä nämäkin mansikat maistui kyllä mansikoille, hyvälle smiley

Hmm.. Pitäiskö tämän kuvan kera toivottaa seuraava talkooporukkaa tervetulleiksi laugh

Sinne siis.

Raksalle.

Saa.

Mennä/tulla.

Kaveriksi.


Joku muuten jätti hattivatti-mukinsa sinne kerran. Voi tulla hakemaan remppakamppeisiin sonnustautuneena laugh Ja tietenkin ilman kiirettä ;)

Kommentit