tiistai 6. maaliskuuta 2012

Valion palkinto


Valio palkitsi Leivontafoorumin helmikuun haasteessa leipomukseni, joka ylsi kolmannelle sijalle. Tällainen komea setti tuli eilen postitse minulle, mahtava! Tyylikäs essu, hyvän kokoinen leivinliina ja silikoninen pullasuti. 

Pullasuti pääsi jo tänään tositoimiin. Nyt voisin väittää että silikonisella pullasudilla ja silikonisella pullasudilla voi olla eroa!!! ;) Nimittäin yksi "s ps" on jo lentänyt roskiin. Aika tavalla epäilen suhtauduin tähänkin sutiin, mutta ihmiset! Se toimi!!

Joten, älkää toki luovuttako jos vanhasta pullasudista jouhet karkaa eikä silikonisuti voitele. Etsikää kunnes löydätte sen, hyvän pullasudin. Silikonisen. Vai onko se silikooninen kahella oolla?

Mutta se siitä, tässä kuva palkinnostaniEssu ja leivinliinahan korkataan vasta Puolukkapolulla, otti se aikaa sitte kuinka kauan tahansa! Toivottavasti ei pitkää....Tässä vielä se herkullinen puolukkapolku.Ja jotta hyvä mieli lisääntyisi, laitan pystyyn arvonnan, ihanan aurinkoisen kevään kunniaksi! Niin pian kuin ehdin, postaan Arvonta-jutun ilmoille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!! :)