After Eight-juustokakku


Todella hyvä kahvin seuralainen, miksei teenkin tai mehun :D



Pohja


150g digestivejä


70g sulaa voita


Päälle


200g after eight-suklaapaloja


200g maustamatonta tuorejuustoa


3dl kermaa


 


Laita digestivet pussiin ja kauli hienoksi jauheeksi. Sekoita sulatettuun voihin.


Painele keksimurska irtopohjavuoan (n.20cm) pohjalle. (Alle leivinpaperi!)


Vaahdota kerma. Sulata suklaa mikrossa, välillä sekoittaen. (Sulanut after eight oli mulla aika paksua,


ja murumaistakin, mutta helpotti kun lisäsin tuorejuuston) Lisää tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi.


Sekoita kermavaahto ja suklaajuusto-seos. Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.

Kommentit