torstai 16. syyskuuta 2010

Juustosarvia


Tällä ohjeella olen pari kertaa tehnyt sarvia. Ohjeen sain SLY:ni, en nyt muista millä kierroksella.



3dl vehnäajuhoja


1dl juustoraastetta


1tl leivinjauhetta


1/4tl suolaa


2dl kermaviiliä


2rkl öljyä


 


Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa, lisää kermaviili ja öljy. Sekoita tasaiseksi. Jaa taikina kahteen osaan, kauli ympyröiksi ja leikkaa molemmat ympyrät kahdeksaan osaan. Jos haluat isoja sarvia, leikkaa joko neljään tai kuuteen osaan.


Sarvet eivät vaadi täytettä ollenkaan, mutta halutessa voi laittaa oliivin, juustoraastetta, mitä haluaa. Täyte tulee laittaa taikinapalan leveään päähän ja kiertää siitä sarveksi. Ennen paistoa voitele munalla.


Paista sarvet uunin keskiritilätasolla 225 asteessa 10-15min.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!! :)