Timanttipiirakka


Siltähän tämä näyttää. Ainakin lapsen silmin katsottuna Tuiki tavallinen suklaapiirakka uudella rouheella.



4 munaa


4dl sokeria


1dl maitoa


200g sulaa voita


n.5dl vehnäjauhoja


3rkl kaakaojauhetta


4tl leivinjauhetta


4tl vanilijasokeria


(1maustemitallinen jauhettua pomeranssinkuorta)


(1maustemitallinen suolaa)

 


Vispaa munat ja sokeri sekaisin. Lisää maito ja sula voi. Lisää kuivat aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi.


Kaada paperoidulle pellille ja paista 225 asteessa uunin keksiritilätasolla n.15min.


 


Kuorute:


1/2pkt tomusokeria (250g)


3rkl kaakaojauhetta


n. 1/2 dl kahvia


n. 1/2dl sulaa voita


 


Sekoita keskenään voi ja kahvi.  Sekota isommassa kulhossa tomusokeri ja kaakaojauhe ja lisää vähitellen voi-kahvi seos kunnes kuorute on trpeeksi löysää levittymään piirakan päälle. Levitä heti jäähtyneen piirakan päälle. Koristele esim. fazerin tutti frutti crushilla


 

Kommentit