Slurps! Kuva nyt on mitä on...
Pohja
1dl vaaleaa siirappia
250g karkearakenteista maapähkinälevitettä
6dl maissihiutaleita
Tryffeliseos
450g maitosuklaata
1dl kuohu- tai vispikermaa
1dl maitoa
Kiehauta kattilassa siirappi ja sekoita siihen varoen maapähkinä voi, ota kattila liedelta ja sekoita sihen maissihiutaleet. Sekoita niin että hiutaleet hiukan murenevat ja peittyvät kunnolla tahnaan.
Painele leivinpaperilla vuoratun (halk 22cm) irtopohjavuoan pohjalle tiiviisti.
Pilko suklaa hienoksi. Kuumenna kattilassa maito ja kerma ja kaada liemi suklaarouheen päälle. Sekoita tasaiseksi sileäksi massaksi. Voit käyttää apuna sauvasekotinta. Kaada seos pohjan päälle ja jäähdytä kakkua jääkaapissa mieluiten yön yli.
Levitettä löytyy ainakin Prismasta, hintaa pari-kolme euroa muistaakseni.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista!! :)