tiistai 27. lokakuuta 2009

Kaura-omenapaistos


Voi herkku sentään! Jos löytyy joku joka ei tätä vielä ole tehnyt niin nyt on korkia aika!


Tein vähän erilaisella ohjeella kuin ennen. Tämä oli parempi. Ja näyttää siltä että kun omena on Golden Delicious-lajike, on tulos taattu. Näin ainakin minun muutaman kokemuksen perusteella.


Uunin jälkilämpö kannattaa kans käyttää hyväksi kun tätä tekee! Mitä pidempään se siellä saa muhia, sen parempaa se on. Ja kun tämän tarjoaa pehmeän vanilija jäätelön kans, niin



100g voita sulana


1dl sokeria


3dl kaurahiutaleita


1rkl vehnäjauhoja


kaneli-sokeria


n.3-4 omenaa (sen verran kun haluaa, mitä enempi, sen parempi)


 


Kuori omenat ja tee niistä lohkoja n.20-25cm vuoan pohjalle, ripottele päälle kaneli-sokeria (tai kanelia ja sokeria! ;D ) Sekoita sulaan voihin sokeri, kaurahiutale ja vehnäjauho. Levitä omenalohkojen päälle. Paista uunissa keskiritilätasolla 225 n.20min ja sammuta uuni, jätä paistos uuniin vielä 15minutiksi.


Tarjoa vähän jähtynyt paistos vanilijajäätelön kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!! :)