tiistai 20. lokakuuta 2009

Appelsiinikolat


Tämäkin ohje ollut testattavana jo pitkään. Osaan dippasin fazerin sinisessä, osan jätin ilman mitään ja maistuipa nekin muksuille.



2dl kermaa


2dl sokeria


1dl fariinisokeria


2rkl siirappia


1rkl voita


muutama tippa appelsiini aromia


 


Keiitele kattilassa 30-40 min kermaa, sokereita ja siirappia. Seos on valmista kun tippa seosta jähmettyy kylmässä vedessä (kokeile esim. vesilasiin).Lisää voi nokare ja kaada leivinpaperille n.15*15cm alueelle ja jähdytä. Leikkaa paloiksi.



Nämä ovat myös näppäriä tuliaisia kun jokaisen palan käärii erikseen palaan sellofaania ja sitoo nätillä nauhalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!! :)