Suklaasydämet


Tällaisella ohjeella kokeilin muffinsseja. Suklaasydämenä käytin Maraboun uutta suklaata (pähkinä-toffee tms.) joka ei osottautunut kovin hyväksi vaihtoehdoksi. Suosittelen ihan silkkaa pelkkää suklaata oleviin paloihin.



3 1/2dl vehnäjauhoja


2dl sokeria


2tl leivinjauhetta


1tl van.sokeria


100g tummaa suklaarouhetta


3 munaa


100g margariinia sulana


2dl kaakaojuomaa


Suklaasydämiin 10-15 palaa suklaata


Sekoita keskenään kuivat aineet ja suklaarouhe, lisää muut ja sekoita tasaiseksi.


Jaa muffinssivuokiin ja tipauta taikinan päälle pala suklaata. Palasta ei kannata painaa kovin sisään koska paistuessa se painuu ja jos sen on liikaa painanut taikinaan, on se muffinssin pohjassa ja palaa helposti.  


Paista uunin keskiritilätasolla 200 asteessa 15-20min.

Kommentit