Tällaisella ohjeella kokeilin muffinsseja. Suklaasydämenä käytin Maraboun uutta suklaata (pähkinä-toffee tms.) joka ei osottautunut kovin hyväksi vaihtoehdoksi. Suosittelen ihan silkkaa pelkkää suklaata oleviin paloihin.
3 1/2dl vehnäjauhoja
2dl sokeria
2tl leivinjauhetta
1tl van.sokeria
100g tummaa suklaarouhetta
3 munaa
100g margariinia sulana
2dl kaakaojuomaa
Suklaasydämiin 10-15 palaa suklaata
Sekoita keskenään kuivat aineet ja suklaarouhe, lisää muut ja sekoita tasaiseksi.
Jaa muffinssivuokiin ja tipauta taikinan päälle pala suklaata. Palasta ei kannata painaa kovin sisään koska paistuessa se painuu ja jos sen on liikaa painanut taikinaan, on se muffinssin pohjassa ja palaa helposti.
Paista uunin keskiritilätasolla 200 asteessa 15-20min.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista!! :)