Pienet toffee-nougat leivokset



Pohja:


100g margariinia


2 rkl sokeria


2 1/2dl vehnäjauhoja


1/2tl leivinjauhetta


2rkl kylmää vettä


Sekoita margariini ja kuivat aineet sähkövatkaimella kunnes on kiinteää massaa, lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.


Kauli taikina n.20*30cm vuokaan ja nosta jääkaappiin 15 minuutiksi. Pistele haarukalla ja paista 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla 15-20min.


Toffee:


1prk (375g) kondensoitua maitoa


Keitä maitotölkkiä 3 tuntia ja levitä valmis toffee pohjan päälle. Toffee kannattaa keittää valmiiksi aiemmin.


Nougat päällinen:


100g nougat suklaata


100g valkoista suklaata


Sulata suklaat mikrossa ja levitä toffeen päälle. Anna jähmettyä pakkasessa, leikkaa levy n. 2cm*2cm palasiksi.


 

Kommentit