Aivan todella hyvää gluteenittomanakin Mulla teki jännän jutun uunissa tuo pohja, näyttää kun olisi kaksi kerrosta ERI taikinaa piirakassa. En tiä miksi painui pohjalle porkkanaraaste...
Tosin olin varma että koko piirakasta tulee pannukakku kun taikina oli "valmis", tuntui niiin löysältä että hirvitti! Mutta kaiken kaikkiaan onnistunut lopputulos!
Pohja:
4 munaa
3 1/2dl sokeria
5dl vaaleaa glut. jauhoseosta
2tl soodaa
2tl kanelia
2tl van.sokeria
200g margariinia sulana
6dl karkeaa porkkanaraastetta
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, margariinisula ja lopuksi porkkanaraaste.
Paista uunin keskiritilätasolla 170 asteessa n.30min. Jähdytä.
Kuorrute:
200g sulatejuustoa
100g voita
250g tomusokeria
1tl van.sokeria
Vaahdota täytteen aineet keskenään hyvin ja levitä piirakan päälle.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista!! :)