Gluteeniton porkkanapiirakka


Aivan todella hyvää gluteenittomanakin Nauru Mulla teki jännän jutun uunissa tuo pohja, näyttää kun olisi kaksi kerrosta ERI taikinaa piirakassa. En tiä miksi painui pohjalle porkkanaraaste...


Tosin olin varma että koko piirakasta tulee pannukakku kun taikina oli "valmis", tuntui niiin löysältä että hirvitti! Mutta kaiken kaikkiaan onnistunut lopputulos!



 


Pohja:


4 munaa


3 1/2dl sokeria


5dl vaaleaa glut. jauhoseosta


2tl soodaa


2tl kanelia


2tl van.sokeria


200g margariinia sulana


6dl karkeaa porkkanaraastetta


Vaahdota munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, margariinisula ja lopuksi porkkanaraaste.


Paista uunin keskiritilätasolla 170 asteessa n.30min. Jähdytä.


 


Kuorrute:


200g sulatejuustoa


100g voita


250g tomusokeria


1tl van.sokeria


Vaahdota täytteen aineet keskenään hyvin ja levitä piirakan päälle.

Kommentit