Pomeranssipiparit


Nämä ovat aivan mahdottoman hyviä! Taikina oli vähän pahaa, mutta valmiina maistu toinen ja kolmaskin...


Tankopikkuleipien hyvä puoli on se että ne voi pakastaa taikinapötkönä ja viipaloida pellille ja paistaa. Juhliin tms mainioita.



200g margariinia


2dl sokeria


1dl vaaleaa siirappia


2tl inkiväärijauhetta


1tl pomeranssijauhetta


100g mantelilastuja


1tl soodaa


6dl vehnäjauhoja


 


Sekoita rasva ja sokeri, lisää siirappi, mausteet ja mantelilastut.


Lisää keskenään sekoitetut sooda ja vehnäjauho vähitellen taikinaan ja sekoita tasaiseksi.


Muotoile taikinasta kaksi pötköä omille leivinpaperi palasille jaa kääri rullalle pakkaseen. Anna kovettua väh. 1tunti. Ota pötkö pakkasesta ja viipaloi ohuita siivuja, paista 200 asteessa uunin keskiritilätasolla n.5min, riippuen keksien paksuudesta.


Kommentit