maanantai 1. kesäkuuta 2009

Tuoksuva raparperitorttu



Tässä kakut on koristeltu kermalla (joita en itse pursottanut kun en osaa!), violetit koristeet pikeeriä, vihreät kaupan purkista.



150g margariinia


2dl sokeria


3 munaa


1 tlk kermaviiliä


4 1/2 dl vehnäjauhoja


1rkl vanilijasokeria


2tl leivinjauhetta


300g raparperipaloja


1dl sokeria


1 rkl kanelia


 


Vaahdota voi ja sokeri, lisää munat yksitelen voimakkaasti vatkaten. Lisää kermaviili ja keskenään sekoitetut; vehnäjauho, vanilijasokeri ja leivinjauhe.


Mausta raparperipalat sokerilla ja kanelilla.


Kaada noin puolet taikinasta irtopohjavuokaan (halkaisija n.20-24cm), levitä maustetut raparperit päälle ja kaada loput taikinat niin että raparperit peittyvät.


Paista uunin keskiritilätasolla 175 asteessa 1 tunti. Tarjoa vaahdotetun vanilijakastikkeen tai  -jäätelön kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!! :)