Tässä kakut on koristeltu kermalla (joita en itse pursottanut kun en osaa!), violetit koristeet pikeeriä, vihreät kaupan purkista.
150g margariinia
2dl sokeria
3 munaa
1 tlk kermaviiliä
4 1/2 dl vehnäjauhoja
1rkl vanilijasokeria
2tl leivinjauhetta
300g raparperipaloja
1dl sokeria
1 rkl kanelia
Vaahdota voi ja sokeri, lisää munat yksitelen voimakkaasti vatkaten. Lisää kermaviili ja keskenään sekoitetut; vehnäjauho, vanilijasokeri ja leivinjauhe.
Mausta raparperipalat sokerilla ja kanelilla.
Kaada noin puolet taikinasta irtopohjavuokaan (halkaisija n.20-24cm), levitä maustetut raparperit päälle ja kaada loput taikinat niin että raparperit peittyvät.
Paista uunin keskiritilätasolla 175 asteessa 1 tunti. Tarjoa vaahdotetun vanilijakastikkeen tai -jäätelön kera.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista!! :)