maanantai 29. kesäkuuta 2009

Tumma paholaisen kakku


Piti päästä testaamaan uutta kakkuvuokaa, ohje löytyki joka oli just sopivasti 1,2 litran kakkuvuokaan. Ohje oli kuitenki normaaliin (rengasvuokaan) kuivakakkuvuokaan niin tämä kakun paistoaika oli vähän pidempi. Kuorrutus on daimia (?) (1rkl maitoa, 5rkl fariinisokeria, 3rkl voita) niin eipä ollut kovin kätevä ku kovettu tuohon Nauru Eikä kakun kuviointi päässyt näkyville ollenkaan.



1 1/2 dl sulaa margariinia


2 munaa


2dl kevytmaitoa


5dl vehnäjauhoja


3 1/2dl sokeria


1dl kaakaojauhetta


1tl suolaa


1tl vanilijasokeria


1tl soodaa


Sekoita kuivat aineet keskenään ja kosteat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet kosteisiin (käsivispilällä pystyy hyvin!!) ja sekoita tasaiseksi, kaada voideltuun ja jauhotettuun vuokaan ja paista uunin alaritilätasolla noin tunti 175 asteessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!! :)