lauantai 20. kesäkuuta 2009

Banaani-suklaakakku



150g margariinia tai voita


2 1/2 dl sokeria


3 munaa


4dl vehnäjauhoja


1tl van.sokeria


1tl kanelia


1tl soodaa


1 1/2tl leivinjauhetta


2 soseutettua banaania


100g tummaa suklaarouhetta


1dl kermaa


Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, banaanisose, suklaarouhe ja kerma.


Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (2-litran), paista uunin alaritilätasolla 175 asteessa noin tunti.


Kakkuun voi tehdä lisää ilmettä tuomaan  tomusokeri-vesi kuorrutteella koristuksia (1dl tomusokeria ja 2-3rkl vettä, väriaineita jos haluaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!! :)