keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Appelsiini-suklaaleivokset


Vielä jatkuu synttäreiden suma Cool



Nämä on tehty likimain näiden ohjeella.


 


Taikinassa suklaan tilalla appelsiini-crisp-suklaata, välin täyte maustettu appelsiiniaromilla ja keltaisella pastavärillä värjätty. Päällä vajaa levy pandan suklaata margariiniin sulatettuna.


Taikina puolikas, paistinpellille tehty.


 



Tämmösen kakun tein kans. Ei ihan pelittäny tuohon suklaakuorutteeseen ( =ganache) Brush embroidery -tekniikka Nauru On todellakin suttunen, ihan hyvän makunen kuitenki.


 


Tuon suklaakuorrutteen (GANACHE) ohje: (on helppo ja hyvä!)


150g kermaa


300g suklaata


2rkl voita


Kuumenna kerma kattilassa höyryäväksi ja sulata suklaat sinne. Levyn saa jo sammuttaa! Varo ettei suklaa pala pohjaan!!! Lissä voi ja sekoita kiiltäväksi, jähdytä ja levitä kakun päälle.


3 munan kakkuun riitti hyvinki puolikas annos tuota!


 



Nämä suolaset ovat


 kestosuosikkeja poikien synttäreillä! Toisena nakit ja suolakurkku-tikut!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!! :)