Tämä piirakka syntyi omien mielihalujen mukaan. Nämä on kyllä Aivan vaarallisen hyviä! Pellillisestä ei kannata kovin isoja paloja leikata koska ovat aika tujua tavaraa. Ite leikkasin 6*6 palaa.
Pohja
4 munaa
2dl sokeria
2dl vehnäajuhoja
1dl tummaa kaakaojauhetta
2tl leivinjauhetta
2tl vanilijasokeria
1/2tl suolaa
200g margariinia
100g minttukrokanttisuklaata (marabou)
Kostutus
1/2 dl maitoa
Kuorrute
1dl kermaa
200g minttukrokanttisuklaata
Pinnalle
30g minttukrokanttisuklaata
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet vuorotellen sulatetun ja jähtyneen margariinin kanssa. Lisää lopuksi rouhittu suklaa.
Levitä uunipellille ja Paista 200 asteessa uunin keskiritilätasolla 15-20 min. Jähdytä.
Kostuta pullasudin avulla piirakka ja anna imeytyä hetken ajan.
Valmista kuorrute lämmittämällä kattilassa kerma ja pilko sinne huoneenlämmössä olleet suklaat.
Lämmittele lämpimällä hellalla kunnes tarpeeksi paksua kiisseliä. Anna jähtyä, kuorrute paksuuntuu vielä jähtyessään.
Levitä kuorrute piirakan päälle ja rouhi suklaata vielä päälle. Paljoa ei tarvi.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista!! :)