Minttukrokanttisuklaa-piirakka


Tämä piirakka syntyi omien mielihalujen mukaan.  Nämä on kyllä Aivan vaarallisen hyviä! Pellillisestä ei kannata kovin isoja paloja leikata koska ovat aika tujua tavaraa. Ite leikkasin 6*6 palaa.



Pohja


4 munaa


2dl sokeria


2dl vehnäajuhoja


1dl tummaa kaakaojauhetta


2tl leivinjauhetta


2tl vanilijasokeria


1/2tl suolaa


200g margariinia


100g minttukrokanttisuklaata (marabou)


Kostutus


1/2 dl maitoa


Kuorrute


1dl kermaa


200g minttukrokanttisuklaata


Pinnalle


30g minttukrokanttisuklaata


 


Vaahdota munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet vuorotellen sulatetun ja jähtyneen margariinin kanssa. Lisää lopuksi rouhittu suklaa.


Levitä uunipellille ja Paista 200 asteessa uunin keskiritilätasolla 15-20 min. Jähdytä.


Kostuta pullasudin avulla piirakka ja anna imeytyä hetken ajan.


Valmista kuorrute lämmittämällä kattilassa kerma ja pilko sinne huoneenlämmössä olleet suklaat.


Lämmittele lämpimällä hellalla kunnes tarpeeksi paksua kiisseliä. Anna jähtyä, kuorrute paksuuntuu vielä jähtyessään.


Levitä kuorrute piirakan päälle ja rouhi suklaata vielä päälle. Paljoa ei tarvi.


Kommentit