Kaupanhyllyltä joskus hyppäsi kärryyn masikkajugurtti-täytesuklaata. Ajattelin että varmasti on hyvää. On nyt odotellu pari viikkoa tuolla kaapissa ja tänään päätiin siitä jotain tehä. -Muffinsseja siis :D
Ihan ei oikeuksiinsa päässy tässä tuo suklaa, ehkä joku hyydyke/juustokakku ois sopivampi!? Toinen reseptiä odotteleva tuote on ollu mulle kokonaan uus tuttavuus jugurtticashew-pähkinät. Aivan ylihyviä! Komas pussi joka vasta pääty taikinan sekaan...
No, alla kuitenki nyt ohje joka synty samalla ku taikinaa sekottelin. Ei tarvi konetta, ihan tavallisella vispilällä käsin saa sekoteltua.
3 munaa
2dl sokeria
1/2dl ranskankermaa
1dl sitruuna-limemehua
1dl sulatettua margariinia
3dl vehnäjauhoja
2rkl tummaa kaakaojauhetta
1/2tl suolaa
2tl leivinjauhetta
täytesuklaata
muutama jugurtticashewpähkinä
Kuorrute:
1/2 dl kuohukermaa
100g mansikkajugurtti-täytesuklaata
Sekoita munat ja sokeri, lisää ranskankerma, margariinisula ja mehu. Sekoita ja lisää kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi ja jaa muffiinivuokiin (n.14-16kpl), paina taikinaan suklaapala tai pähkinä (pähkinä parempaa ;D)
Paista 225asteessa uunin keskiritilätasolla n. 15-20min.
Keitä kermasta ja suklaapaloista sitkeä kuorute, anna vähän jähtyä ja jaa muffinien päälle. Koristele halutessasi suklaalla tms.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista!! :)