Suklaakakku


Tälläisen tein tuliaiseksi uuteen kotiin. Pohja on Open cafesta, täytteen tein vähän nopiammin valmistuvaksi. Kuulemma maistui Hymy





Pohja


6 munaa


3dl sokeria


150g sulaa margariinia


2 1/4dl vehnäjauhoja


1,5 tl leivinjauhetta


1dl tummaa kaakaojauhetta


Kostutus


n.1dl siruuna-limemehua


Täyte:


1 prk flora vispiä


(1rkl vanilijakreemijauhetta)


4 riviä tummaa taloussuklaata


2 riviä mintukrokanttisuklaata



Vaahdota munat ja sokeri. Lisää sula margariini ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Paista kakkuvuoassa 175 asteessa 35 min. Anna jähtyä.


Valmista täyte. Sulata suklaat mikrossa. Vaahdota kermaa, (lisää kreemijauhe) lisää sulatettu ja jähtynyt suklaa.


Leikkaa kakkupohja kahteen osaan. Laita pohja tarjoilulautaselle ja kostuta, aseta rengasvuoan reunat ympärile ja levitä täyte pohjan päälle. Nosta toinen pohja kanneksi ja kostuta sekin. Koristele kermalla, suklaalla...



Harjottelinpa sitte näitä perhosiakin Hymy 1/3 säilyi ehjänä kakun päälle.


Kommentit