Tälläisen tein tuliaiseksi uuteen kotiin. Pohja on Open cafesta, täytteen tein vähän nopiammin valmistuvaksi. Kuulemma maistui
Pohja
6 munaa
3dl sokeria
150g sulaa margariinia
2 1/4dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
1dl tummaa kaakaojauhetta
Kostutus
n.1dl siruuna-limemehua
Täyte:
1 prk flora vispiä
(1rkl vanilijakreemijauhetta)
4 riviä tummaa taloussuklaata
2 riviä mintukrokanttisuklaata
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää sula margariini ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Paista kakkuvuoassa 175 asteessa 35 min. Anna jähtyä.
Valmista täyte. Sulata suklaat mikrossa. Vaahdota kermaa, (lisää kreemijauhe) lisää sulatettu ja jähtynyt suklaa.
Leikkaa kakkupohja kahteen osaan. Laita pohja tarjoilulautaselle ja kostuta, aseta rengasvuoan reunat ympärile ja levitä täyte pohjan päälle. Nosta toinen pohja kanneksi ja kostuta sekin. Koristele kermalla, suklaalla...
Harjottelinpa sitte näitä perhosiakin 1/3 säilyi ehjänä kakun päälle.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista!! :)