Ohjeen löysin Mimmin keittiöstä. Näillekkin on erilaisia ohjeita ja luulenpa että tulen vielä kokeilemaan ainakin yhtä erilaista ohjetta näihin.
Hyviä nämä olivat, ei kovin makeita. Koristeeksi laitoin osaan ennen paistoa ranskanpastilleja ja loppuihin paiston jälkeen sulaa suklaata.
SUKLAARUUSUT
200 g rasvaa
1 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
1½ rkl tummaa kaakaojauhetta
n. 3 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Rasva ja sokeri vaahdotetaan, muut lisätään ja sekoitetaan tasaiseksi. Pursota ruusuja (n.70kpl) ja paista uunin keskiritilätasolla 175 asteessa n.10 min.
Vieläkö oppis pursottelemaan niin voi olla mukavampaaki tuo homma ja jälkiki vois näyttää säännöllisemmältä. Mutta koska kermasta en älyttömästi kakuissa tykkää, niin eipä ole tullut juurikaan pursoteltua. No, oppiahan tämä on ikä kaikki
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista!! :)