lauantai 21. maaliskuuta 2009

Suussa sulava suklaakakku


18cm halkaisijan vuokaan. Jos isomman tahtoo tehdä nii taikinaa vaan tuplasti Hymy


Mulla kakku oli pakkasessa ilman kuorutetta jonku päivää. Ja oli hyvää!!!



Pohja:


100 tummaa suklaata


100g margariinia


2 munaa


1 dl sokeria


2rkl kaakaojauhetta


3/4dl vehnäjauhoja


1/2tl leivinjauhetta


Kuorute:


75g suklaata


0,5 dl kermaa


1/2 rkl voita


 


Sulata suklaa ja margariini, anna jäähtyä.


Vaahdota munat ja sokeri


-lisää jähtynyt rasva-suklaaseos,


-lisää keskenään sekoitetut jauhot, kaakaojauho ja leivinjauhe.


Paista 175 asteessa n.30 min.


 


Anna jähtyä ja valmista kuorute:


Kuumenna (älä kiehuta) kerma ja lisää suklaa ja lopuksi rasva. Anna jähtyä ja levitä kakulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!! :)