torstai 5. maaliskuuta 2009

Omarpalat


Tämmösen piirakan ohjeen löysin Open Cafesta. Tosi hyvää, hiukan oli sotkuista leikata: murea pohja ja kuorutus tahmeahkoa.. Mutta hyvinki todennäkösesti tulen uudelleen tekemään näitä Cool


Pohjataikina oli aika paksua eli se kannattaa levittää aika tasaisesti pellille koska ei paistuessaan leviä paljoakaan..




Pohja
150g voita
3 munaa
1,5 dl sokeria
4,5 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta
3 tl vanilliinisokeria
1,5 dl maitoa

Omar-kinuskikuorrutus
2 dl kermaa
250 g Omar-karkkeja

Sulata margariini. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vaahtoon sulatettu rasva, maito ja jauhoseos varovasti sekoittaen. Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa 12 minuuttia. Anna jäähtyä.

Kaada kattilaan kerma ja Omar-karkit. Keitä 20 minuuttia välillä sekoittaen. Anna jäähtyä hetki ja kaada jäähtyneen pohjan päälle. Koristele nonparelleilla ja paloitelluilla Omar-karkeilla.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!! :)