Kanelinen pähkinäkakku



 


Taikinaan vois lisätä ruokalusikallisen tummaa kaakaojauhoa niin ois vielä parmpi Kieli ulkona


Tuohon sopis myös joku kuorute, suklaa ehkä ;D Ei koko kakun pintaan vaan valumaan reunojen yli sieltä täältä..


Kakku tehdään 24cm halkaisijan irtopohjavuokaan. Paistetaan 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla 40 min.


 


80g margariinia


2 munaa


1 1/2 dl sokeria


1 dl pähkinäsekoitusta (rouhi puukolla!)


1 rkl kanelia


2 tl leivinjauhetta


1 tl vanilijasokeria


3dl vehnäjauhoja


1 dl maitoa


Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon keskenään sekoitetut vehnäjauho, kaneli, leivinjauhe, vanilijasokeri ja pähkinärouhe.


Lisää joukkoon sulanut ja jähtynyt margariini ja maito, kaada vuokaan ja paista.

Kommentit