torstai 19. maaliskuuta 2009

Kanelinen pähkinäkakku



 


Taikinaan vois lisätä ruokalusikallisen tummaa kaakaojauhoa niin ois vielä parmpi Kieli ulkona


Tuohon sopis myös joku kuorute, suklaa ehkä ;D Ei koko kakun pintaan vaan valumaan reunojen yli sieltä täältä..


Kakku tehdään 24cm halkaisijan irtopohjavuokaan. Paistetaan 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla 40 min.


 


80g margariinia


2 munaa


1 1/2 dl sokeria


1 dl pähkinäsekoitusta (rouhi puukolla!)


1 rkl kanelia


2 tl leivinjauhetta


1 tl vanilijasokeria


3dl vehnäjauhoja


1 dl maitoa


Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon keskenään sekoitetut vehnäjauho, kaneli, leivinjauhe, vanilijasokeri ja pähkinärouhe.


Lisää joukkoon sulanut ja jähtynyt margariini ja maito, kaada vuokaan ja paista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!! :)