sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Geishapalat


Emerald Citystä löysin tämän ohjeen, hyviä. Pohjaan lisäsin ruokalusikallisen tummaa kaakaojauhetta. Paistoaika oli minulla n.20 min.



Geishapalat


Pohja:


4 munaa


4 dl sokeria


150 g voisulaa


2 prk (120 g/prk) Kidius karamelli-suklaavanukasta


6 dl vehnäjauhoja


2 tl leivinjauhetta


3 tl vaniljasokeria


Vaahdota munat ja sokeri, kääntele vaahdon sekaan vuorotellen jäähtynyttä voisulaa, vanukasta ja keskenään sekoitettuja kuivia aineita. Kaada taikina Leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 175 asteessa, niin kauan että taikina on keskeltäkin kypsää. Anna pohjan jäähtyä ennen kuorruttamista.


 


Kuorrutus:


300 g geishasuklaata


125 g voita (huoneenlämpöisenä)


Laita ainekset kulhoon ja sulata vesihauteessa. Levitä kuorrutus pohjalevyn päälle ja ripottele pinnalle esim. nonparelleja, strösseleitä tai suklaarouhetta. Anna kovettua ennen paloittelemista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!! :)