Banaani-kinuskicupcake


MAKU-lehdessä 2008 ilmestynyt ohje, todellakin hyviä ;D


12kpl tästä taikinasta.


Meinaspa unohtua mainita että kuorutteen tein vain 100g:sta tuorejuustoa! Siksi tuo väri on noin ruskea.. Muutoin tulee kyllä valeampaa.



 


2 dl banaania soseutettuna
3 1/4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl kanelia
1 dl fariinisokeria
1 dl öljyä
1 dl kinuskikastiketta


Kuorrute



1 pkt (200 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 dl kinuskikastiketta
1/2 dl tomusokeria



Koristeluun


nonparelleja / strösseleitä


Kääntele banaanisoseeseen keskenään sekoitetut jauhot, leivinjauhe, sooda ja kaneli.

Mittaa sekaan fariinisokeri, öljy ja kinuskikastike. Sekoita sähkövatkaimella nopeasti tasaiseksi taikinaksi.

Jaa taikina paperisilla muffinivuoilla vuoratun muffinipellin koloihin. Paista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään sähkövatkaimella. Nosta hetkeksi jääkaappiin viilentymään.

Kuorruta jäähtyneet cupcaket ja koristele juuri ennen tarjoilua nonparelleilla. Säilytä viileässä.


Kommentit