MAKU-lehdessä 2008 ilmestynyt ohje, todellakin hyviä ;D
12kpl tästä taikinasta.
Meinaspa unohtua mainita että kuorutteen tein vain 100g:sta tuorejuustoa! Siksi tuo väri on noin ruskea.. Muutoin tulee kyllä valeampaa.
2 dl banaania soseutettuna
3 1/4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl kanelia
1 dl fariinisokeria
1 dl öljyä
1 dl kinuskikastiketta
Kuorrute
1 pkt (200 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 dl kinuskikastiketta
1/2 dl tomusokeria
Koristeluun
nonparelleja / strösseleitä
Kääntele banaanisoseeseen keskenään sekoitetut jauhot, leivinjauhe, sooda ja kaneli.
Mittaa sekaan fariinisokeri, öljy ja kinuskikastike. Sekoita sähkövatkaimella nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
Jaa taikina paperisilla muffinivuoilla vuoratun muffinipellin koloihin. Paista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään sähkövatkaimella. Nosta hetkeksi jääkaappiin viilentymään.
Kuorruta jäähtyneet cupcaket ja koristele juuri ennen tarjoilua nonparelleilla. Säilytä viileässä.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista!! :)