Riisitryffelit "kriisi ryhvelit"


 



Riisitryffeli


280g sulatettua kookosrasvaa


250g tomusokeria


5-6rkl tummaa kaakaojauhetta


2tl van.sokeria


riisimuroja


Lisää sokerit ja kaakaojauhe jähtyneeseen (liian kauan ku jähyttelee nii jäsähtää uudelleen kovaksi!!) kookosrasvaan ja lisää sopiva määrä riisimuroja, meille se sopiva määrä oli n.7dl.


 


 


Käytännössä meillä valmistus tapahtu näin:


Leipuri nro.1 kaatoi jähtyneen rasvan kulhoon.


Leipuri nro2 lisäsi isolla lusikalla tomusokeriin sekoitetut van.sokerin ja kaakaojauhon rasvan sekaan. Pöydälle tippuneet korvattiin kaatamalla tomusokeri purkista vastaava määrä.


Leipuri nro3 kaatoi riisimurot ensin pöydälle josta ite pääkokki ne kaapi kulhoon.


Mössö levitettiin reilulle puolikkaalle pellille. Siitä leikattiin paloja ku jähmetty jääkaapissa ensin tovin.


Nätimpiä toki saa jos laittaa vaikka karkkivuokiin!


 

Kommentit