perjantai 30. tammikuuta 2009

Jugurtti



Kaada 6dl maitoa kasariin ja kuumenna kiehumispisteeseen


-->Jähdytä 49 asteiseksi.


Lisää 1rkl maustamatonta jugurttia, sekoita.


Kaada kulhoon, peitä muovilla tai pyyhkeellä. Nosta lämpimään paikkaan 8 tunniksi.


Kaada tölkkeihin ja nosta jääkaappiin.


 


Voit lisätä marjoja hedelmiä miten itse tykkäät.


 


En tiä kuinka trakkaa tuo jähdytys aste on, olipahan itellä tuo mittari niin aika tarkkaan sai. n. 3 varttia otti ku jähty kiehumispisteestä tuohon 49asteeseen.


Ja kun illalla tein ja jätin pöydälle keittiöön, ei mennyt miksikään kun aamulla ysin aikaan nostin jääkaappiin, oli siis n.10h keittiön pöydällä kannussa. Kannussa sen nostin jääkaappiinkin ja maustoin vanilijasokerilla. Hyvä kaataa sopiva määrä kannusta kuppiin Hymy Ja todella hyvää!!!


Tein siis punaseen maitoon, siinäkö syy? Silmänisku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!! :)