perjantai 30. tammikuuta 2009

Jauhelihamuffiinit



Siskolta nappasin ohjeen, lehdestä repästy sivu..


Jauhelihamuffinit


täyte


300g jauhelihaa, ruskista


1 sipuli, pilko ja lisää jauhelihan sekaan


2dl porkkanaraastetta, lisää edellisiin


200g tuorejuustoa (maustamaton tai maustettu) lisää jauhelihaan


1/2 dl ketsuppia lisää edellisiin


1/2 tl mustapippurirouhetta  lisää edellisiin


2tl pitsamaustetta lisää edellisiin


1tl suolaa lisää edellisiin


 1dl silputtua (tuoretta) basilikaa tai persiljaa lisää Jähtyneeseen täytteeseen


Taikina


2 munaa, vatkaa rakenne rikki


1 dl sulatetua margariinia/öljyä, lisää


1dl maitoa, lisää


1rkl siirappia, lisää


1dl kauraleseitä


3dl vehnäjauhoja


3tl leivinjauhetta


1/2 tl suolaa,


 lisää kuivat aineet yhdessä em. munaseokseen


Laita uuni kuumenemaan 20 asteeseen.


Laita muffiinivuokiin 1rkl taikinaa ja 1 rkl täytettä, päälle puolikas kirsikkatomaatti ja juustoraastetta.


Paista uunin keskiosassa 16-20 min.


Hymy


Itellä tuota täytettä tuntu olevan liiaksikki niin pyöräytin toisen taikinan ja paistoin irtopohjavuoassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!! :)