maanantai 3. marraskuuta 2008

Suklaa-banaani täytekakku



Sukalainen täytekakku


Pohja


4 munaa


1 1/2 dl sokeria


1 1/2 dl vehnäjauhoja


3rkl kaakaojauhetta


1tl leivinjauhetta


Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Liää keskenään sekoitetut kuivataineet joukkoon. Kaada vuokaan, paista 30min, 175 asteessa. Kumoa ja leikkaa kolmeen osaan. Valmista täyte.


Täyte


3 banaania


250g tuorejuustoa


1/2 dl dokeria


2tl vanilijasokeria


100g taloussuklaata rouhittuna


2dl vispikermaa


3rkl sitruunamehua


Kostutukseen appelsiinimehua


Vaahdota kerma. Sekoita tuorejuustoon sokeri, van.sokeri, sitruunamehu, suklaarouhe ja lopuksi kermavaahto.


Viipaloi banaanit.


Levitä pohjalevylle kostutuksen jälkeen ensin banaaniviipaleita, sitten puolet täytteestä. Nosta keskimmäinen kakkulevy päälle, kostuta ja täytä. Kostuta myös kakun kansilevy. Anna maustua kevyen painon alla mielellään yön yli viileässä.


Kuorutus


2,5dl vispikermaa


1rkl kaakaojauhetta


1rkl sokeria


Pinnalle


suklaarusinoita, mantelilastuja, pähkinäsekoitusta


Vaahdota kerma ja sekoita vaahtoon kaakaojauhe ja sokeri. Levitä valmiin kakun päälle ja koristele pähkinöillä, suklaanapeilla, mantelilastuilla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!! :)