keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Suolapähkinäbrownie

Tämä herkku on varmaanki jo vuoden takaa..


























120g tummaa suklaata
120g voita
2 munaa
100g ruokokidesokeria
100g saksan- tai pecanpähkinöitä
50g suolapähkinöitä
100g tomusokeria
120g vehnäjauhoja

Sulata voi ja suklaa mikrossa ja anna jäähtyä. Vaahdota munat ja sokeri kevyeksi vaahdoksi, lisää jäähtynyt sukaa-voi-seos joukkoon. Siivilöi keskenään sekoitettu vehnäjauho ja tomusokeri sekä rouhitut pähkinät suklaa-vaahtoseokseen. Kaada 21-24cm halk. irtopohjavuokaan ja paista 200 asteisessa uunissa noin 10min, juuri j juuri kypsäksi. Minä paistoin kauemmin kun mutakakku-versiot ei viehättäneet vielä tuolloin... Päälle sihtasin ennen tarjoilua tomusokeria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!! :)