keskiviikko 20. elokuuta 2014

Lehtikaalisipsit

Näitä oli pakko kokeilla. Vaikka terveyspommeja ovatkin, ei estänyt vatsataudin tarttumista eikä myöhemmin korvatulehdusta, auts!

"Voimakkaanmakuista lehtikaalia kannattaa suosia ruuanlaitossa, sillä sen C-ja A-vitamiinipitoisuus on erittäin korkea. Se sisältää myös runsaasti karoteenia, kalsiumia, valkuaisaineita ja rautaa."
























200g lehtikaalia
2rkl oliiviöljyä
suolaa oman maun mukaan

Poista lehtikaaleista puiseva varsiosa, huuhtele ja kuivaa hyvin. Revi sopivan kokoisiksi sipseiksi.
Sekoita kulhossa käsin lehtikaali, öljy ja suola. Levitä pellille ja paista 150 asteessa n.20-30 min. Puolivälissä kannattaa kääntää lehtiä. Kun reunat alkaa ruskistua, sipsit ovat valmiita!

1 kommentti:

Kiitos kommentista!! :)