sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kardemummakakku















































Rengasvuokaan en saa kahvikakkuja onnistumaan, mutta irtopohjavuoassa niistä tulee hyviä! Ja nättejäkin. Tämä on peruskakku, josta mausteita vaihtamalla saa erilaisia hyviä versioita.

Ikivanhaa koristelukikkaakoitin tähän ja onnistu ohan mukavasti. Leivinpaperista tein "lumihiutaleen",asetin sen kakun päälle ja sihtasin tomusokeria. "Hiutale" pois ja tadaa!

200g pehmeää voita
2dl sokeria
3 munaa
2tl leivinjauhetta
3dl vehnäjauhoja
1rkl kardemummaa

Vaahdota voi ja sokeri, lisää munat voimakkaasti vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
Paista kakkuvuoassa 175 asteessa uunin keskiritilätasolla n.50-60min. Koristele jäähtynyt kakku.



2 kommenttia:

  1. Hauska idea, en ole ennen nähnyt!

    VastaaPoista
  2. Kakku näyttää hyvältä ja kuulostaa hyvältä. Taidamme tulevana viikonloppuna tehdä :)

    -A-M

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!! :)