perjantai 5. heinäkuuta 2013

Suklaapanta täytekakulla



Synttärikakusta piti toukokuussa tulla suklainen joten siitähän tuli!


250g tummaa suklaata sulatetaan vesihauteessa (suklaakulhosta
tulee kuuma!!)


Sekoita joukkoon 1dl juoksevaa hunajaa (jos saat kiinni!) 
ja
2,5dl tomusokeria.


Jäähdytä seos kovaksi jääkaapissa.
Mulla se ehti mennä kivikovaksi ennenku pääsin työstämään sitä, mutta muutaman sekunnin mikrovierailulla massa oli taas kaulittavaa. Tomusokerin avulla se oli ihan ----, ok, sai sen kaulittua kakun ympärille sopivaksi. 
Mutta ei se yhtä nätti ollu ku fazerin ohjekuvassa!

Ja tätä kuorutusta syö suklaahirviöt. Ei normaali ihminen!

2 kommenttia:

  1. Suklaahirviöt vai..? Sopinee siis minulle :D Kiitokset parilleni ihanista paketeista ja onnittelut!

    VastaaPoista
  2. :D Jep, suklaahirviöt!
    Kiitos :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!! :)