Pohja:
150g digestivejä
70g sulaa voita
Täyte:
1prk flora vispi
200g appelsiinituorejuustoa
1 appelsiinin raastettu kuori
4 liivatelehteä
0,5dl appelsiinista puristettua mehua
Murskaa digestivit ja sekoita sulaneen voin kanssa. Painele irtopohjavuoan (halk n.22cm) pohjalle.
Vaahdota kerma (mausta halutessasi sokerilla 0,5dl), lisää tuorejuusto. Raasta hyvin pestystä appelsiinista kuori hyvin pieneksi, purista mehut.
Sekoita kuoriraaste kermaseokseen. Liota liivatelehtiä 5min kylmässä vedessä, rutista kuivaksi ja lisää kuumennettuun appelsiinimehuun. Anna seoksen jäähtyä hetki ja lisää kerma-soekseen ohuena nauhana koko ajan seosta sekoitaen.
Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä muutama tunti. Irrota kakku vuoasta veitsen avulla ja koristele appelsiiniviipaleilla.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista!! :)