Geishapalat



Näitäkin oli ristiäisissä, entuudestaan tuttu, hyväksi havaittu ohje. Muffinivuokiin paloteltuna, lähinnä lapsia ajatellen tehty,  Mutta taisipa maistua kaikille  Tässäpä ohje vielä


 


Geishapalat


Pohja:


4 munaa


4 dl sokeria


150 g voisulaa


2 prk (120 g/prk) Kidius karamelli-suklaavanukasta


6 dl vehnäjauhoja


2 tl leivinjauhetta


3 tl vaniljasokeria


Vaahdota munat ja sokeri, kääntele vaahdon sekaan vuorotellen jäähtynyttä voisulaa, vanukasta ja keskenään sekoitettuja kuivia aineita. Kaada taikina Leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 175 asteessa, niin kauan että taikina on keskeltäkin kypsää. Anna pohjan jäähtyä ennen kuorruttamista.


 


Kuorrutus:


300 g geishasuklaata


125 g voita (huoneenlämpöisenä)


Laita ainekset kulhoon ja sulata vesihauteessa. Levitä kuorrutus pohjalevyn päälle ja ripottele pinnalle esim. nonparelleja, strösseleitä tai suklaarouhetta. Anna kovettua ennen paloittelemista


 


Koristeena näitä, sisko toimitti enkusta


Kommentit