Suussa sulava suklaakakku


18cm halkaisijan vuokaan. Jos isomman tahtoo tehdä nii taikinaa vaan tuplasti Hymy


Mulla kakku oli pakkasessa ilman kuorutetta jonku päivää. Ja oli hyvää!!!



Pohja:


100 tummaa suklaata


100g margariinia


2 munaa


1 dl sokeria


2rkl kaakaojauhetta


3/4dl vehnäjauhoja


1/2tl leivinjauhetta


Kuorute:


75g suklaata


0,5 dl kermaa


1/2 rkl voita


 


Sulata suklaa ja margariini, anna jäähtyä.


Vaahdota munat ja sokeri


-lisää jähtynyt rasva-suklaaseos,


-lisää keskenään sekoitetut jauhot, kaakaojauho ja leivinjauhe.


Paista 175 asteessa n.30 min.


 


Anna jähtyä ja valmista kuorute:


Kuumenna (älä kiehuta) kerma ja lisää suklaa ja lopuksi rasva. Anna jähtyä ja levitä kakulle.

Kommentit