18cm halkaisijan vuokaan. Jos isomman tahtoo tehdä nii taikinaa vaan tuplasti
Mulla kakku oli pakkasessa ilman kuorutetta jonku päivää. Ja oli hyvää!!!
Pohja:
100 tummaa suklaata
100g margariinia
2 munaa
1 dl sokeria
2rkl kaakaojauhetta
3/4dl vehnäjauhoja
1/2tl leivinjauhetta
Kuorute:
75g suklaata
0,5 dl kermaa
1/2 rkl voita
Sulata suklaa ja margariini, anna jäähtyä.
Vaahdota munat ja sokeri
-lisää jähtynyt rasva-suklaaseos,
-lisää keskenään sekoitetut jauhot, kaakaojauho ja leivinjauhe.
Paista 175 asteessa n.30 min.
Anna jähtyä ja valmista kuorute:
Kuumenna (älä kiehuta) kerma ja lisää suklaa ja lopuksi rasva. Anna jähtyä ja levitä kakulle.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista!! :)